Adatvédelmi irányelveink

Számunkra is fontos, hogy az személyes adataidat biztonságosan kezeljük. Ezért szeretnénk tájékoztatni adataid gyűjtésének és kezelésének módjáról. Az adatokat csak a szükséges mértékben gyűjtjük és használjuk fel, és kizárólag a megfelelő jogalapok alapján.

Mikor látogatod a honlapunkat vagy használod a szolgáltatásainkat, néhány alapvető adatot gyűjthetünk rólad. Ez magában foglalhatja a látogatásod időpontját, az IP-címedet, a használt böngésző típusát és az oldalak, amiket megtekintesz. Ezek az adatok segítenek nekünk a webhelyünk fejlesztésében és a felhasználói élmény javításában.

Amennyiben regisztrálsz szolgáltatásainkra vagy hírlevélre iratkozol fel, személyes információkat is kérhetünk tőled, például a nevedet, e-mail címedet vagy más kapcsolati adatokat. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, és kizárólag az adott szolgáltatás nyújtásához vagy az általad kért információk továbbításához használjuk fel.

Fontos megemlíteni, hogy soha nem osztjuk meg a személyes adataidat harmadik felekkel, hacsak nincs ráduló jogszabályi kötelezettségünk vagy ha te adod ehhez a hozzájárulásodat.

Ha bármilyen kérdésed vagy aggályod van az adatvédelemmel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal. Készséggel válaszolunk a kérdéseidre és további tájékoztatást nyújtunk az adatvédelmi gyakorlatunkkal kapcsolatban.

Rendkívül fontos számunkra, hogy szigorúan betartsuk az adatvédelmi elveket, és a te személyes adataidat maximális biztonságban tudjuk. Köszönjük, hogy ránk bízod az adataidat, és megtisztelsz a bizalmaddal!